Mercedes-Benz SLK-klasse 200 CarbonLOOK Edition

Prijs
€ 17.450,-
Financieren
Autorapport
Kopen op afstand
Aankoopkeuring
Merk
Mercedes-Benz
Model
SLK-klasse
Uitvoering
200 CarbonLOOK Edition
Kenteken
T-726-DV
Carrosserie
Cabriolet
239.440km
Apk
Ja, tot 26-05-2024
Datum eerste toelating
07-04-2014
Bouwjaar
04-2014
Kleur
Grijs
Bekleding
Leder Zwart
2
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat 7 versnellingen

Opmerkingen

Dit is niet zomaar een Mercedes-Benz SLK-klasse. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. Het elegante exterieurdesign krijgt een sportieve impuls met het AMG-styling pakket. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Als we het over kwaliteit en stijl hebben, wat dacht u dan van het lederen interieur? Winters instappen is er niet meer bij dankzij de stoelverwarming. Met behulp van slimme techniek opent of sluit het cabriodak geheel elektrisch. Bij de uitrusting van deze Mercedes-Benz horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, windscherm, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Niet meer op de tast een andere zender zoeken of het volume aanpassen. En al helemaal niet met uw ogen van de weg af raken. De audiobediening op het stuur zorgt dat u alles van onder uw vingers regelt. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. De Mercedes-Benz is standaard voorzien van: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Mercedes-Benz voor een proefrit reserveren.

Voor een juiste inruil indicatie kunt u het beste langs komen of duidelijke foto's sturen met juiste omschrijving om misverstanden te voorkomen ( wij rekenen GEEN afleverings kosten, . Als u tot een beslissing bent gekomen graag even contact opnemen met 1 van onze verkopers die kan u dan verder helpen...Wij reageren niet op onzin biedingen of geluk zoekers bespaar u de tijd, wij zijn altijd bereid om over de prijs te praten maar doen dit bij de Auto.Logisch want dan zie je ook de Auto,,. dus NIET NAAR DE LAAGSTE PRIJS VRAGEN via het net,,,,GRAAG ALLEEN REAGEREN BIJ SERIEUZE INTERESSE,,dus voor de serieuze klant staan wij klaar. Opmerkingen
De genoemde prijs is een meeneemprijs zonder garantie. Inruil geen probleem! Uiteraard is garantie mogelijk tegen meerprijs vraag naar de mogelijkheden bij aankoop. Alle aankoop keuringen zijn toegestaan. tel. 0653793573 Auto wordt (GERESERVEERD) bij een aanbetaling anders zijn wij vrij om te verkopen...PS GRAAG ALTIJD BELLEN VOOR U VERTREKT OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN.
Beste klant! Onze ervaring leert dat communicatie per e-mail meestal alles onnodig verlengt. We willen je graag snel helpen, dus beter drie minuten bellen dan drie dagen heen en weer mailen. Bedankt voor uw begrip.
Volgens de Nederlandse wet is contant geld een wettig betaalmiddel en word door ons dus ook gewoon geaccepteerd !


Voor een bezichtiging van een van onze occasions zijn wij bereikbaar op (+31) 653793573 Zondag alleen uitdrukkelijk op afspraak bij kopers...geen dromers a.u.b

Voor Vertrek uw dag limiet wijzigen !
U kunt bij ons betalen met internetbankieren op uw telefoon/laptop(NIET PINNEN} en denk eraan om uw dag limiet minimaal 4 uur van te voren te verhogen. Bij Rabobank ING en ABN is dit altijd nodig.

  • ABS
  • Airbag bestuurder
  • Airbag passagier
  • Airbag(s) hoofd voor
  • Airbag(s) side voor
  • Airco
  • AMG-styling
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Anti Slip Control
  • Audio installatie
  • Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
  • Bandenspanningscontrolesysteem
  • Boordcomputer
  • Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
  • Buitenspiegels verwarmbaar
Motor
Brandstof
Benzine
Tankinhoud
60 liter
Vermogen
135 Kw / 185 Pk
Topsnelheid
237 km/h
Acceleratie
7.0 sec. 100 km/h
Verbruik
Gecombineerd 6.1 l/100km
In de stad 8.3 l/100km
Op de snelweg 4.9 l/100km
147 g/km
Energie label
 D
Transmissie
Automaat 7 versnellingen
Aandrijving
Achterwiel
Cilinders
4 (1796cc)
Koppel
270 Nm
Turbo
Ja
Exterieur
Kleur
Grijs
2
Gewicht
1370 kg
Wegenbelasting
€ 216.00 - € 235.00 / € 864.00 - € 940.00 per kwartaal / per jaar
Afmetingen
4134 mm x 1810 mm x 1301 mm
(lengte *breedte * hoogte)
Velgmaat
18 inch
Bandenmaat
Voor 235/40R18
Bandenmaat
Achter 255/35R18
Wielbasis
2430 mm
Spoorbreedte
Voor 1559 Achter 1572 mm
Interieur
2
Bekleding
Zwart